Regnskab over internettet

Om os

E-kontoret fører regnskab for danske virksomheder via internettet. Vi gør det også muligt at have andre dokumenter end regnskabsdokumenter på nettet, så vore kunder kan få et overskueligt "papirløst kontor", som de har adgang til hvorsomhelst.

   Vi er en danskejet virksomhed med danskuddannet ekspertise i regnskab og revision, men hjemmehørende i Estland. Det giver os mulighed for at tilbyde dansksproget service til særdeles konkurrencedygtige priser.

Kontaktdata

Repræsentant i Danmark:

P. Sundgren

Thomas Laubs Gade 27 1, tv 2100 København Ø

info@e-kontoret.dk

 

E-kontor OÜ

Luise 22-9

10142 Tallinn

Estland

info@e-kontoret.dk

Mob. + 372 5079971

 

E-kontoret

 

Hos E-kontoret har virksomheden, revisor og bogholder ikke bare adgang til selve bogholderisystemet, men også til alle bilagene via vores letbetjente dokumentsystem. Det gør det muligt at gennemføre "det papirløse kontor" i praksis. Der er altid overblik over bilagene, da de ligger i dokumentsystemet, og vi sørger for at de bevares i overensstemmelse med årsregnskabsloven.

  Det gælder hvad enten regningerne og andre bilag kommer til os ad elektronisk vej, eller bliver tilsendt på papir til scanning. Men jo mindre papir, desto bedre, - også for miljøet.

  Vi også har en dansk bosiddende og danskuddannet statsautoriseret revisor tilknyttet, dels for at borge for kvalititen, men også med mulighed for at tilbyde yderst professionel rådgivning.

  Vi kan også henvise til andre danske revisorer, hvis virksomheden er revisionspligtig.

 

Kontakt os for information om priser eller andre spørgsmål: info@e-kontoret.dk

 

 

Copyright ® 2009 e-kontoret.dk  
E-kontoret