Regnskab over internettet

Om os

E-kontoret fører regnskab for danske virksomheder via internettet. Vi gør det også muligt at have andre dokumenter end regnskabsdokumenter på nettet, så vore kunder kan få et overskueligt "papirløst kontor", som de har adgang til hvorsomhelst.

   Vi er en danskejet virksomhed med danskuddannet ekspertise i regnskab og revision, men hjemmehørende i Estland. Det giver os mulighed for at tilbyde dansksproget service til særdeles konkurrencedygtige priser.

Kontaktdata

Repræsentant i Danmark:

Peter Sundgren

Thomas Laubs Gade 27 1.

2100 København Ø

Mob. 23 86 06 80

info@e-kontoret.dk

 

E-kontor OÜ

Luise 22-9

10142 Tallinn

Estland

info@e-kontoret.dk

Mads Michael Hastrup Nilsson

Mob. + 372 5079971

 

 

                 

 

 

  • Bogholderi over nettet

 

I de senere år er bogholderi i internetbaserede systemer blevet mere udbredt. Der er mange fordele ved at have bogholderisystemet på nettet, især er det praktisk at bogholder, revisor og virksomhedens medarbejdere alle har adgang til systemet, uanset hvor de befinder sig.

 

 

 

 

Bogholderen og evt. revisor kan til enhver tid sammenligne en given post i regnskabet med det dertil hørende bilag. Der er ikke behov for fysisk at finde det pågældende bilag, og bilaget er også samtidigt tilgængeligt for virksomhedens egne medarbejdere.

 

 

Der skal ikke installeres regnskabsprogrammer på nogen computer. Regnskabsprogrammet er tilgengængeligt fra en hvilken som helst computer via internettet. Dermed kan man også checke bogholderiet hjemmefra eller f.eks. på rejse.

 

 

Virksomheden behøver ikke selv at sørge for back-up kopier af regnskabet og bilag. Der bliver automatisk taget løbende back-up af regnskabsprogrammet og også af dokumentsystemet med bilagene.

 

 

 

 

      Omkostningerne til bogholderiet er

      mængdeafhængige, der faktureres pr. måned,

      efter den faktiske mængde posteringer. Således vil

      udgiften for f.eks. sæsonafhængige virksomheder

      følges med aktiviteten / indtjeningen.

 

 

     

Copyright ® 2009 e-kontoret.dk  
E-kontoret