Regnskab over internettet

Om os

E-kontoret fører regnskab for danske virksomheder via internettet. Vi gør det også muligt at have andre dokumenter end regnskabsdokumenter på nettet, så vore kunder kan få et overskueligt "papirløst kontor", som de har adgang til hvorsomhelst.

   Vi er en danskejet virksomhed med danskuddannet ekspertise i regnskab og revision, men hjemmehørende i Estland. Det giver os mulighed for at tilbyde dansksproget service til særdeles konkurrencedygtige priser.

Kontaktdata

Repræsentant i Danmark:

Peter Sundgren

Thomas Laubs Gade 27 1.

2100 København Ø

Mob. 23 86 06 80

info@e-kontoret.dk

 

E-kontor OÜ

Luise 22-9

10142 Tallinn

Estland

info@e-kontoret.dk

Mads Michael Hastrup Nilsson

Mob. + 372 5079971

 

 

                 

 

 

 

 

Oprettelse af selskab i Estland

 

 

 

Estland har gunstige forhold for virksomhedsoprettelse, og er siden 2004 med i EU's indre marked, altså med fri adgang til hele EU.

   Der skal mindre end 20000 danske kroner til at oprette et anpartsselskab i Estland. Desuden har Estland en unik virksomhedsskatteordning, idet man først beskattes af virksomhedens overskud, i det øjeblik det trækkes ud af virksomheden. Dermed kan man spare op til investeringer i virksomheden, idet virksomheden beholder sit overskud 100%, hvis det ikke tages ud som løn eller dividende til ejerne.

   Landet er ikke mere end 1 1/2 times flyvetur fra Danmark, og har god infrastruktur, er langt fremme med anvendelsen af IT og har stadig et lønniveau, der ligger væsentligt under det danske.

  Vi kan rådgive om oprettelse af virksomhed i Estland.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright ® 2009 e-kontoret.dk  
E-kontoret