Regnskab over internettet

Om os

E-kontoret fører regnskab for danske virksomheder via internettet. Vi gør det også muligt at have andre dokumenter end regnskabsdokumenter på nettet, så vore kunder kan få et overskueligt "papirløst kontor", som de har adgang til hvorsomhelst.

   Vi er en danskejet virksomhed med danskuddannet ekspertise i regnskab og revision, men hjemmehørende i Estland. Det giver os mulighed for at tilbyde dansksproget service til særdeles konkurrencedygtige priser.

Kontaktdata

Repræsentant i Danmark:

Peter Sundgren

Thomas Laubs Gade 27 1.

2100 København Ø

Mob. 23 86 06 80

info@e-kontoret.dk

 

E-kontor OÜ

Luise 22-9

10142 Tallinn

Estland

info@e-kontoret.dk

Mads Michael Hastrup Nilsson

Mob. + 372 5079971

 

 

                 

 

 

 

Styr på dokumenterne i det overskuelige E-kontor

 

Alle vores kunder har adgang til vores dokumentsystem på internettet, hvor alle regnskabsbilagene ligger. Her har hver kunde sin egen underfolder. Dokumentsystemet er opbygget efter samme princip som man gemmer dokumenter på sin egen computer. D.v.s. der oprettes foldere for at gøre det mere overskueligt, det kan f.eks. være en folder for nye regninger, der ikke er bogført, en for bogførte regninger, en for betalte regninger o.s.v. Du kan som kunde selv oprette foldere, og har dermed mulighed for at holde styr på bilagene, på den måde du synes er mest overskuelig. 

   Derudover er det som tillægsydelse muligt for kunderne at få en egen folder til virksomhedens andre dokumenter, som ikke er regnskabsbilag. Det kan f.eks. være kontrakter med kunder eller leverandører, tabeller over salgsmål, rapporter eller andet, som flere af virksomhedens medarbejdere eller samarbejdspartnere kan have brug for. Virksomheden kan selv bestemme hvilke brugere, der skal kunne se hvilke dokumenter, så man f.eks. kan have nogle dokumenter liggende til kunder (f.eks. prislister), mens andre dokumenter kun er tilgengængelige for virksomhedens egne medarbejdere.

   På den måde kan man sikre adgang fra en hvilken som helst computer med internetforbindelse til dokumenter, som f.eks. rejsende sælgere har brug for. Medarbejdere, der arbejder hjemmefra kan også have uhindret adgang til de dokumenter de har brug for. Har virksomheden flere afdelinger er det også oplagt, at have fælles dokumenter liggende på det fælles "kontor" på internettet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright ® 2009 e-kontoret.dk  
E-kontoret